nicotine dampen

Hoe gebruik/werkt een vape

Als je net bent begonnen met vapen of wilt een nieuwe vaporizer halen hier is een goede guide zodat je precies weet waar je mee bezig bent!

Druk met twee vingers op de knoppen om de smaken/vloeistoffen en (vape)stijl te veranderen Deze twee knoppen zijn er om het verwarmingselement te activeren en ook om de e-liquids te verbranden.

Een knop aan de onderkant en aan elke kant van de vape hebben een automatische uitschakeling om de en de stroom uit te houden tot het nodig is. Het verwarmingselement blijft de hele vape-sessie aan.

Het verwarmingselement heeft 30 watt vermogen, waardoor het model een mooie vape oplevert. Voor de prijs is het niveau van het vermogen is instelbaar op verschillende niveaus.Het is dus beetje experimenteren en je kunt de instellingen uitzoeken.

Het verwarmingselement “ligt” op de batterij; door de beker te schudden wordt de snelheid verhoogd.

U kunt een verwijderbare coil bestellen en vullen met uw eigen e-liquid smaak.

Er zijn veel verschillende soorten disposable vape smaken van Menthol gemengd met Kruiden, een combinatie van Zoete Ananas en Banaan tot Munt en Aardbeien taart. Het apparaatje heeft tot wel 500 puffs dus gaat een stuk langer mee dan een normale sigaret

De zwarte plastic dop voorkomt dat het apparaat wordt beschadigd door vloeistof die erin valt.

De batterij wordt, wanneer deze niet in gebruik is, meestal beschermd door een isolerend klepje. De smaak capaciteit kan bij goed gebruik enkele dagen meegaan. Sommige gebruikers melden echter dat ze na verloop van tijd beginnen te merken dat de smaak is veranderd. De meest voorkomende oorzaak hiervan is het ondersteboven gebruiken van het toestel.

brandysmoke.nl